Hi家教-線上英文-口說及聽力訓練專家
線上英文 線上英語
Home企業方案洽詢 付款方式我要選課人才招募FAQ
學員登入
線上英文 線上英文-學員推薦 客服中心-聯絡專業客服 線上英文專業師資群 試讀說明 多益英文課程簡介 商英英文課程簡介
歡迎光臨Hi家教首頁
登入   程度測試預約專線
線上英文試聽預約專線0809-090566
聯絡 線上英文家教專家Hitutor
服務時間:週一至五 AM 9:00~PM 23:00
                週六至日 AM 9:00~PM 21:00
線上英文
 Hitutor客服ID@hitutor
線上英文
Skypelive:hitutor-info
線上英文
qq客服1272697044
線上英文
 :hitutor@hitutor.com.tw
線上英文
廣州電話
線上英文
0086-20-88525953
線上英文
服務時間:
週一至日 AM 9:00~PM 22:00
線上英文
微信客服 微信客服帳號 Hitutor-CS
 
學員請進
帳號:

必填。填入EMail。
密碼:

必填。
忘記密碼
我是新加入
  24 小時可選課 !每週四、五、六 21:30 開放最新課表 !
  試讀說明課堂英文常用語試讀小提醒
線上英文
企業團體企業方案洽詢教育訓練
線上英文
其它服務班級口語檢測服務遊留學
線上英文
雅思授權報名中心官方報名系統
線上英文
翻譯服務文件翻譯口譯服務
上課須知學員公約Skype使用指南
                   │上課前環境準備
  線上英文
技術支援錄音軟體使用速度頻寬測試
              │Ipad / Iphone 錄音軟體使用
                 │訊息平台使用說明
  線上英文
Skype軟體WindowsMac OS X行動
  美加紐澳英 外籍師資課程
 
  最新消息
 
  好康課程│愛英文俱樂部
  好康課程│愛英文俱樂部
 
線上學日文
線上日文 線上韓文
 
貼心服務
英文學習 線上洽詢 英語課程 線上一對一英文 問題集 線上外語家教 會員
一對一線上真人外語家教 免費試聽英語課程 線上英文課程 費用說明 商務英語客服中心 日語 免費試讀 英文面試王 在家學英文 線上日文 線上韓文 考試檢定
英語免費學習資源
Hitutor線上外語家教- 嗨家教(Hi家教) 線上英文- 英語學習免費資源 回英語資源首頁

 TOEIC多益題庫大全(考古題、模擬題)--多益閱讀題型

TOEIC多益題庫大全(考古題、模擬題)-READING TEST

多益考試(TOEIC):多益閱讀模擬試題(1) 

1. Register early if you would like to attend next Tuesday’s ------- on project management.
(A) seminar
(B) reason
(C) policy
(D) scene

2. Paul Brown resigned last Monday from his position as ------- executive of the company.
(A) fine
(B) chief
(C) front
(D) large

3. The financial audit of Soft Peach Software ------- completed on Wednesday by a certified accounting firm.
(A) to be
(B) having been
(C) was
(D) were

4. The organizers of the trip reminded participants to ------- at the steps of the city hall
at 2:00 P.M.
(A) see
(B) combine
(C) meet
(D) go

5. ------- is no better season than winter to begin training at Silver’s Fitness Center.
(A) When
(B) It
(C) There
(D) As it

6. The recent worldwide increase in oil prices has led to a ------- demand for electric vehicles.
(A) greater
(B) greatest
(C) greatly
(D) greatness

7. Maria Vásquez has a wide range of experience, ------- worked in technical, production, and marketing positions.
(A) having
(B) has
(C) having had
(D) had

8. Tickets will not be redeemable for cash or credit at any time, ------- will they be replaced if lost or stolen.
(A) but
(B) though
(C) only
(D) nor

9.There is water on the floor. Be careful, or you will ________ .
(A) smiled
(B) slip
(C) straighten
(D) spoil

10 For several years now, we have seen a marked            in attendance and exhibitions at the
   PCB design conferences.
(A) increase    
(B) increased   
(C) increasing 
(D) TO increase 

解答:1(A)  2(B)  3(C)  4 (C)  5(C)  6(A)  7(A)  8(D)  9(B)  10(A)



多益考試(TOEIC):多益閱讀模擬試題(2) 

 The new economy has created great business opportunities as well as great turmoil. Not since the Industrial Revolution have the stakes of dealing with change been so high. Most traditional organizations have accepted, in theory at least, that they must make major changes. Even large new companies recognize that they need to manage the changes associated with rapid entrepreneurial growth. Despite some individual successes, however, this remains difficult, and few companies manage the process as well as they would like. Most companies have begun by installing new technology, downsizing, restructuring, or trying to change corporate culture, and most have had low success rates. About 70 percent of all change initiatives fail.
The reason for most of these failures is that in their rush to change their organizations, managers become mesmerized by all the different, and sometimes conflicting, advice they receive about why companies should change, what they should try to accomplish, and how they should do it. The result is that they lose focus and fail to consider what would work best for their own company. To improve the odds of success, it is imperative that executives understand the nature and process of corporate change much better.
Most companies use a mix of both hard and soft change strategies. Hard change results in drastic layoffs, downsizing, and restructuring. Soft change is based on internal organizational changes and the gradual development of a new corporate culture through individual and organization learning. Both strategies may be successful, but it is difficult to combine them effectively. Companies that are able to do this can reap significant payoffs in productivity and profitability.

1. What is the article mainly about?
(A) Corporate marketing plans
(B) New developments in technology
(C) Ways for companies to increase profits
(D) How companies try to adapt to new conditions

2. The word “manage” in paragraph 1, line 6, is closest in meaning to
(A) correct
(B) attract
(C) handle
(D) regulate

3. According to the article, why do so many attempts to change fail?
(A) Soft change and hard change are different.
(B) Executives are interested only in profits.
(C) The best methods are often not clear.
(D) Employees usually resist change.

4. What is soft change based on?
(A) Changes in the corporate culture
(B) Reductions in company size
(C) Relocating businesses
(D) Financial markets

解答:(D) (C) (C) (A)


多益考試(TOEIC):多益閱讀模擬試讀(3)



1.
What is the purpose of this advertisement?
(A) To announce a change in business hours
(B) To advertise a business for sale
(C) To encourage diners to eat early
(D) To attract more customers

2. What will customers receive if they spend more than $10?
(A) A $2 discount on their bill
(B) 50% off their next purchase
(C) A liter of soda
(D) Free delivery service

3. What will happen on June 16?
(A) A new owner will take over the business.
(B) The coupons will expire.
(C) Prices will be further reduced.
(D) The business will close.

解答:(D) (A) (B)


上述資料為網友分享整理,如有侵權或錯誤請來信我們將立即更正。


   

HiTutor(Hi家教)線上英文、日韓德法西義越泰文免付費電話:0809-090566  手機請撥:04-37042882
海外學生請撥:886-4-37042882(台灣時間,週一 至週五 09:00-23:00,週六至週日 09:00-21:00)
英文家教Mail預約hitutor@hitutor.com.tw Skype:live:hitutor-info Hitutor Line 客服ID:@hitutor


線上英文課程商英課程菲律賓遊學全球海外遊學打工渡假攻略杜威美加留學遊學代辦成為老師Teachers wanted